tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Våra prylar

Prylstaden.se är ledande på den svenska marknaden när det gäller spionutrustning och avlyssning, samt en rad andra - ofta tekniskt orienterade - produkter. Vi var först med att verkligen satsa på konceptet kring spionprylar och har närt intresset över åren. Så fort något nytt kommer ut på marknaden som har med denna typ av saker att göra så testar vi dem! Idag erbjuder Prylstaden långt fler saker än bara spioneriutrustning, så namnet vi valde till vår butik fortsätter att vara väldigt passande.

Bil, båt & MC

Till våra fordon behöver vi en del saker, och en massa andra saker är bara riktigt kul att ha. Hos oss på Prylstaden finner du saker som GPS, bilkameror, bilbelysning, bilstereor och mycket, mycket mer. Det är härligt att äga ett fordon som snabbt tar en dit man vill åka, eller bara ger en njutning av att kunna röra på sig lite hur man vill, så man bör se till att utrusta sin bil/båt/MC med de små attiraljer som göra ägandet till en ännu större njutning!

Datorer etc.

När det gäller datorprylar och kringurustning så är Prylstaden din nummer ett. Hos oss finner du allt du kan tänka dig ur denna kategori, och det vill inte säga lite. Är det USB-prylar du är ute efter? Eller behöver du ett nytt modem? Kanske någon särskild kabel eller en konsoll till TV-spelen? Vad det än är du behöver så finner du det här på Prylstaden - alltid till lägsta pris.

Hem & Fritid

Sedan har vi ju alla de där småprylarna för hemmet och för att man ska kunna bedriva sin fritid som man önskar; saker som belysning, telefoni, leksaker, ljud & bild, kontaktuttag, klockor, skönhetsvård med mera, med mera. Handla hos oss på Prylstaden - vi är den enda prylbutik du behöver!