tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Om Oss

p>Varmt välkommen till Prylstaden - din prylvän på nätet! Hos oss hittar du alltid det senaste inom avlyssning, spioneri och övervakning - samt en rad andra produkter. Vi är den lilla nördbutiken som vuxit sig till större dimensioner, idag är vi Sveriges ledande butik när det gäller just avlyssningsutrustning.

Vår affärsidé föddes ur ett autentiskt intresse för spionprylar, detta under en tid då konceptet låg i sin vagga. Vi testade de mest hajpade produkterna på marknaden och tog in dem till försäljning. Vi är fortfarande mycket noggranna med att pröva de produkter vi väljer att sälja eftersom våra krav på kvalitet är höga. Vi vill att våra kunder ska kunna räkna med att alltid hitta det allra bästa hos oss.

Bäst - och billigast!

Prylstaden handlar dock inte bara om att vara störst och bäst, vi vill dessutom att du ska känna dig trygg med att alltid göra en riktigt bra affär när du handlar hos oss. Vi har en lägtsa-pris-garanti som gör att du lugnt kan surfa in och börja lägga saker i din varukorg med vetskapen om att de prylar du köper inte finns till lägre pris i någon annan svensk onlineaffär.

Vi hjälper dig!

Prylstaden handlar om att erbjuda våra kunder tillgång till suveräna prylar till pressat pris, men också om en kommunikation prylfantaster emellan. När du vill veta mer ingående om någon produkkategori, eller få hjälp att välja den produkt som bäst passar dina behov och förutsättningar, så finns vi här på Prylstaden redo att diskutera och svara på frågor. Vi tycker att kundkontakten är en av jobbets roligaste bitar.

Du får såklart 30 dagars öppet köp på allt du köper här, samt ett års garanti. Prylstaden ger dig en tryggare vardag.